Canon EOS 1200D 18-55mm IS II objektív vélemények?
Igen, profinak nem mondanám magam. Van egy teljesen amatőr gépem (fuji finepix s5700), de érzem magamon, hogy van "látásom" a fotózáshoz.
Mindenképp előrelépés lenne a fent említett gép, de ha már ráköltök nem szeretnék gagyit venni. A használatát meg majd kitapasztalom.
Köszönöm a válaszokat!
Ezek a belépők mind játszós gépek...
alapobit igen hamar meg lehet unni... többi meg drága újonnan. Régi EF obi ritka, FD obik vannak ugyan de csak manuálban használhatóak macro-ra, és ezzel ki is fújt az af obi lista.
Esetleg lehet trükközni régi manuálisokkal, adapterezni.
Az IS-es kitobjektív minőségét jónak tekintik általában.
Az, hogy a kitobjektív semmire sem jó igazán, arra tartalmilag idézném azt, mai egy fotós fórumon éppen a napokban hangzott el: talán nem véletlenül ez a gyújtótávolság tartományt adják a legátlagabb felhasználó kezébe... Természetesen sok embernek mások az igényei, én a gép vásárlását a teleobjektív vásárlásával együtt intéztem, és a kitobjektívet még próbaképpen is csak két év múlva raktam rá. :) A tükirefiben pont az a jó, hogy modulárisan bővíthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!