Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Canon EOS 40D 40. 000 expoval?

Canon EOS 40D 40. 000 expoval?

Figyelt kérdés
Érdemes egy ilyen gépet full fotófelszerelésben venni, három objektívvel, három memokártyával, markolattal, vakuval használtan? Nem drága, de 40.000 expo van benne, és mivel én sem, és a közvetlen környezetemben sem értenek igazán a gépekhez, félek, rizikós vétel lenne. Mit gondoltok?

2016. szept. 15. 12:48
 1/4 anonim ***** válasza:

"három objektívvel"

"Nem drága"

Mivel ennyire konkrét információkat adtál meg, én is igyekszem egészen konkrét lenni: lehet, hogy megéri, lehet, hogy nem.

2016. szept. 15. 18:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Mit jelent az,hogy nem drága?

(Egy jó állapotban lévő példány sem ér többet 40000-nél.)

A 40D első szériája nem rendelkezett tartós zárral.Könnyen tönkre ment.A második széria a jó(2009-től).Volt 40D-m,de nem szerettem.Tudásához képest túl nagy.Nehéz.Ezeknek nincs létjogosultságuk ma.A maga idejében jó volt,de eljárt felette az idő.

2016. szept. 15. 23:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Megtaláltam a hirdetést és azt kell mondanom,hogy egy rossz vicc.A 3 obiból az egyik kb. 10e Ft-ot,a másik kb.20e Ft-ot ér.A harmadikról nem sikerült megállapítanom,hogy milyen,de gondolom az is gagyi.Eleve milyen kókler dolog,hogy le sem írja,hogy milyen obikat ad?!...Az a felszerelés vakuval,markolattal,memóriakártyákkal együtt nem ér többet 130-nál,ő meg 175-ért hirdeti.Röhej...
2016. szept. 16. 09:55
 4/4 anonim ***** válasza:

40D-t használtan csak az vegyen, aki nagyon ért hozzá.

Ha te csak most kezded ezt az egészet, 220Volt, Edigital vagy hasonló megbízható webáruházból rendelj egy kezdő Canon vagy Nikon (esetleg Pentax, Sony) kitet újonnan, garanciával.

2016. szept. 18. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!