Milyen fényképezőgépet ajánlanátok kezdő, amatőr fotósnak?
Figyelt kérdés
egyelőre csak kompakt fényképezőgépre gondoltam, hobbiszinten szeretnék fényképezni2016. szept. 12. 13:26
1/5 anonim válasza:
Határozz meg egy kb ársávot, mert anélkül nehéz belőni. Én is hobbi szinten fotózok és egy 120 ezres bridge gépet vettem, de másnak ez az összeg túlságosan sok lehet.
2/5 A kérdező kommentje:
kb 50 000-100 000 Ft értékben
2016. szept. 12. 13:36
3/5 anonim válasza:
Panasonic FZ-200
Szuperjó Leica lencse, 2.8-as fényerő a teljes zoom tartományban, vakupapucs, RAW, temérdek funkció, mindent tud amit kell.
4/5 anonim válasza:
Gondolkozz használtban is.
A tükörreflexes gépek igen hosszú élettartammal bírnak.
Én pont ma vettem egy tökéletesen működő 17 éves analóg gépet. Persze mindennek nagyon nézz utána, kérdezz stb.
5/5 anonim válasza:
Kezdő, amatőr fotósnak nem ajánlanék tükörrefiset. Inkább egy jó bridge gépet, vagy ha cserélhető optikás kell, akkor MILC
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!