Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Csillaghúzásos képen "lyukak"...

Csillaghúzásos képen "lyukak" eltüntetése photoshoppal hogyan kell?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy csináltam egy csillaghúzásos képet photoshoppban össze is illesztettem meg minden csak nem tudom, hogy hogy kell azokat a "lyukakat" eltüntetni, amik fotózás közben keletkeznek, amikor menti a képet a gép és nincs nyitva a zár. Tudnátok nekem segíteni?

2016. szept. 3. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a StarStaX nevű programot! Ingyenes, és szebben összerakja a képeket.
2016. szept. 4. 04:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Mekkora szünetek vannak? 2-3 másodperces szünetek szinte nem is láthatóak, és elég is a mentéshez 3 sec. Feltudod tölteni a képet valahova?
2016. szept. 4. 08:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nekem 16 mm-en egy másodperces szünettel is látszik a szünet 2 kép között, ha PS-ben rakom össze. A StarStax viszont szebben összerakja, ott nem látszik a szünet.
2016. szept. 4. 17:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Az természetes, hogy 16x nagyításnál látszik, hogy megszakad és újraindul a felvétel, és picit recések az ívek, de 1-2 másodperc alatt kizárt, hogy lyuk legyen, mert ahhoz kell legalább 10-15 másodperc szünet. Bár ezt az összeillesztéses módszert nem használom, de a lényegen túl sokat nem változtat. Egyszerűen a Föld nem fordul annyit 1 sec alatt. Ezért lenne jó látni egy nagy felbontású fotót Exif-fel.
2016. szept. 4. 19:21
 5/6 A kérdező kommentje:
A starstaxot és a startrails is próbáltam már nekem egyik se volt jó maradok a photoshopnál. Egyébként kb 30másodperces szünetek vannak amik nagyítás nélkül is látszanak azokat akarnám eltüntetni csak nem tudom hogy hogy.
2016. szept. 5. 12:38
 6/6 anonim ***** válasza:
30 másodperc szünet hogyne látszana. Azt lehetetlen eltüntetni. 2 másodperces szünet elég, és 20-25 másodperc záridő. Fuss neki még egyszer! Milyen géppel csinálod? A hosszú záridős- és a nagy érzékenységű zajcsökkentést kapcsold ki, és vegyél bele gyors SD kártyát, hogy ne tököljön a kép mentésével sokáig, mert akkor minden második felvétel kimarad.
2016. szept. 5. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!