Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Ez vajon milyen minőségben...

Ez vajon milyen minőségben adja vissza a felvételt?

Figyelt kérdés

Nekem elég fontos ügyekben kellene egy nagyon jól álcázott és picike kémkamera, és a legjobbnak ezt találtam formára, na de elektronikailag szerintetek ez milyen minőség?

Nyilván nem egy Sony komolyabb camcorder minőségét várom el, de pl annyit tudhat mint egy autós vagy mobiltelefonos kamera? Vagy mit várjak tőle? Na meg ennyiért esetleg érdemes?

(Én most itt tényleg nem a minőséget nézem, hanem a precíz dokumentálhatóságát a történéseknek, és ahhoz valami hasonló kell ...)

szóval mi a véleménye azoknak, akik esetleg találkoztak már ilyen termékkel vagy akik kamerákhoz értenek?

[link]

2016. aug. 25. 08:32
 1/5 anonim ***** válasza:

A felbontása jó, hogy mennyire elfogadható, azt nem tudom. Mondjuk egy ilyen kulcstartót nem tudom hova tudsz kirakni úgy, hogy ne legyen gyanús.

Na mindegy, azzal azért legyél tisztában, hogy a személyiségi jogok megsértését (vagyis jelen esetben valakit úgy felvenni, hogy nem tud róla) a törvény bünteti.

2016. aug. 25. 09:01
 2/5 anonim ***** válasza:
2016. aug. 25. 09:35
 3/5 A kérdező kommentje:
tudom, bünteti. na de létezik a jogos magánérdek is meg a bcs leleplezése-féle dolog is ... nem? és itt mindkettő fennáll.
2016. aug. 25. 15:26
 4/5 anonim ***** válasza:

#3: rendőrségre mehetsz olyan videóval, ahol mondjuk ki van takarva az illetőnek a feje, de valami jellegzetes jegy alapján felismerhető, hogy ő az, vagy akkor, ha előzetesen felhívtad a figyelmét az ott tartózkodóknak, hogy az adott terület kamerával van felszerelve.

Ha teszem azt a lépcsőházunkban én felvenném, ahogy az emberek cigiznek, és leadnám a rendőrségen, engem jobban meghurcolnának személyiségi jog sértésért, mint őket a cigizés miatt.

2016. aug. 26. 08:08
 5/5 A kérdező kommentje:

na nemá. de ha konkrét gyanúm van pl arra h XY bűncselekményt fog elkövetni és én pl emiatt "bedrótozom" a lakást vagy a lépcsőházat, végül le is bukik az illető ez alapján, és tényleg beigazolódik h bcs-ről van szó, akkor nemá még a lebuktatót büntessék meg ..

Ilyen alapon akkor nem született volna már egy vagon olyan ítélet, ami pontosan a titkos kamera vagy hangfelvétel alapján mondta ki a bűnösséget.

de gondold már el mennyire abszurd, hát felveszem a szomszédot, ahogyan megöli a feleségét, majd nyomoznak h vajon ki lehetett és semmi ötletük, de én meg ne adjam át a videófelvételt vagy csak erősen kozmetikázva, nehogy felismerhető legyen az illető rajta a személyiségi jogai miatt.

Ez teljesen abszurd így, na meg létezik ám a jogban olyan is jogos magánérdek ... na meg olyan is ha nincs más bizonyítási eszköz, az viszont amolyan mindent visz -jellegű ... és el is szokták fogadni.

2016. aug. 27. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!