Milyen visszapillantóba integrált autós kamerát javasolnátok?
Autós kamerát szeretnék venni.Csak és kizárólag visszapillantóba integrált érdekel.Aki használ ilyen kamerát,milyen márka,típus,hogy működik,megéri-e,ilyesmi kérdésekre szeretnék választ kapni.Ha linkelni is tudnátok,esetleg referencia videót,az sem lenne hátrány.Max 20.000-et tudok rászánni.Lehet ennyiért normálisat kapni?
Sok helyen találtam ilyen kamerát,de nem tudom,jó-e.A másik baj,hogy pl márkát nem nagyon írnak.Autós kamera,ennyibe kerül,ezt meg ezt tudja,de hogy milyen márka.....ezzel szemezek :
Nem tudom, hogy aktuális-e, de 20eFt alatt is van olyan amit érdemes megvenni, de nem az amit linkeltél.
Minimum feltétel a Novatek 96650 chipset és az AR0330 szenzor. A legolcsóbb ilyen kamera a G1W ami 12..13eFt-tól indul az Ebay-en. Picivel drágábban van a B40-es ami sokkal diszkrétebben lehet felrakni, nagyobb a látószöge és emiatt a széleken a torzítása is... Mindkettőből a "C"-s verziót érdemes venni (akksi helyett kondi van benne).
Ezek:
Gyengébb chipsettel nem érdemes kamerát venni, mert a 1080P-t csak papíron tudják, 720P-ben rögzített felvétel is életlen pixeles lesz...
Dashcamtalk.com is DOWN for everyone.
It is not just you. The server is not responding...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!