Milyen fényképezőgépet vegyek ami minimum 16 mp és 42 optical zoom?
Figyelt kérdés
Max 60000FT-ért?2016. aug. 6. 15:24
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Ezt a gépet akartam megvenni csak nem találtam ebay-en ennyiért :(
2016. aug. 6. 16:13
3/7 anonim válasza:
Ebay-en ne vegyél újat mert nem lesz garanciád rá...
5/7 A kérdező kommentje:
De muszáj ott vennem mert külföldön élek...annyiszor amíg nem lesz rá számomra megfelelő válasz..
2016. aug. 7. 10:30
6/7 anonim válasza:
külföldön se csak Ebayről lehet vásárolni. minden országban vannak fotós boltok, sőt online shopok is, meg ott az Amazon, B&H Photo és társaik, amikkel újonnan nem hiszem, hogy nagyon versenyképes lenne bárki.
használtan is lehet értelme gépet venni, a garancia nem biztos, hogy annyira fontos szempont, főleg ha az árban megtérül beáldozni. nekem még új fényképezőgéppel nem nagyon volt soha gondom, így a garanciával semmire sem mentem, mert mire kellett volna, addigra úgyis lejárt.
a 42x optikai zoom viszont iszonyatosan sok, pláne egy ilyen kis gépnél, ezt kézből kitartani stabilan kb. lehetetlen és a képstabilizátor nem tudom, mennyire képes ekkora zoomnál kompenzálni. minden esetre sok sikert hozzá!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)..majd utána nézek ezeknek az oldalaknak :)
2016. aug. 7. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!