Azt hogy tudom beállítani, hogy amit a kamera lát képet, azt én lássam telefonon is?
Figyelt kérdés
Nem tudom pontosan de több embernél is láttam, hogy van náluk egy másik kis kütyü amivel pl. megtudják állítani a felvételt úgy hogy ne kelljen babrálni a kamerával. Na én erre a kütyüre lennék kíváncsi, hogy ez mobiltelefon vagy a kamerának tartozéka?2016. aug. 6. 10:17
1/7 anonim válasza:
Ezt nem értem, lehet bennem a hiba. De következtetni tudok mire gondolsz. Pl a Gopro nincs kijelzője, de látják a képet? alkalmazással lehet csatlakozni és látják az élőképet
2/7 A kérdező kommentje:
olyan mintha egy külön vezérlője lenne a kamerának, amin látja az előképet is
2016. aug. 6. 10:41
3/7 A kérdező kommentje:
ennél jobban megfogalmazni nem tudom, bocs
2016. aug. 6. 10:42
4/7 A kérdező kommentje:
vmi ilyesmire gondolok csak talán van még egy kis kijelzője is amin látni lehet hogy épp hova néz a kamera
2016. aug. 6. 10:49
5/7 anonim válasza:
De milyen kamera, jóember?
DSLR, webkamera, IP kamera, videokamera, analóg kamera...?
6/7 A kérdező kommentje:
2016. aug. 6. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!