Ha internetről lementek egy képet akkor miért homályos?
Figyelt kérdés
Van egy játék arra szoktam csinálni skineket (nem minecraft) és ha mondjuk a neten találok egy jót akkor azt lementem egy kicsit szerkesztem és amikor kész vagyok akkor png formátumban elmentem a változtatásokat és utánna amikor megint megnézem akkor pixeles és ha mondjuk feltenném a netre akkor mégjobban pixeles/homályos lesz. Ebben valaki tudna segíteni? Nagyon megköszönném2016. júl. 26. 07:33
1/2 anonim válasza:
Kicsi a felbontása ès nem, ezen nem lehet segìteni, adatot a semmiből nem lehet teremteni. Megjegyzem amúgy eza kèpek illegális felhasználása, a szerző engedèlye nèlkül te nem szerkesztgethetsz át semmit.
2/2 anonim válasza:
De ha nem alacsony a kép felbontása esetleg a böngésző van "turbó" üzemmódra állítva és így rossz minőségben menti el a képeket.
De az is lehet, hogy a szerkesztéstől romlott meg a kép minősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!