Tudnátok ötletet adni profilkép készítéshez?
Figyelt kérdés
Kissé megtévesztő lehet a kérdés. Elképzelésem már van magáról a képről, csak a koncepción gondolkodok. Itthon csinálnám a képet. A szobám vala citromsárga, az előtt nem szeretnék képet csinálni, ezért arra gondoltam, hogy eltakarnám a falat egy sötétszürke takaróval, ami természetesen egyszínű. Amivel csinálom a képet (laptop webkamera, csak ez áll a rendelkezésemre) nem készít valami nagyon jó minőségű képet, tehát úgy fog látszani, mintha egy sima sötétszürke fal előtt állnék. Valami élénk színű pólóra gondoltam, hogy felvennék, de nem tudom, hogy mi is passzolna a sötétszürkéhez. Tudtok adni ötletet?2016. júl. 24. 13:32
1/2 anonim válasza:
Vágj buta arcot, most az a trendi.
2/2 anonim válasza:
Szeritntem a söté háttérhez (ami mondjuk szimbolizálhat téged) passzolna a szivárványos, vagy a rózsaszín.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!