Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mi a véleményetek erről a 3...

Béluska2016 kérdése:

Mi a véleményetek erről a 3 kameráról, valakinek van ilyen a 3 közül?

Figyelt kérdés

Szerintetek ezek ugyan azok más néven, vagy csak hasonlóak? Megdöbbentő az árkülönbség és a HP Magyarországon nem is kapható.

[link]

[link]

[link]

2016. júl. 23. 20:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Nemrég olvastam egy akció kamera tesztet, amiben minden kamera úgy nézett ki, mint egy gopro. Ennek ellenére a belsejük szignifikánsan eltért, más érzékelő, más feldolgozó áramkör, más firmware.

Volt, ami csak annyiban különbözött a másiktól, hogy korábbi generációs elektronika volt benne, volt ami teljesen, miközben szemre a két nem egy volt, ami akár egymás testvére is lehetett volna.

Vagy utána kell keresni tesztekben, ahol már megnézték, hogy tényleg ugyanazok a komponensek dogloznak e benne (ilyen is előfordul,hogy 1-1 terméket több márkanéven hoznak forgalomba), vagy teljese különböző, csak hasonló kinézetű termékekről beszélünk e.

2016. júl. 24. 11:41
 2/6 anonim ***** válasza:
mármint szemre mindegyik egyforma volt :)
2016. júl. 24. 11:41
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen, pont ez a kérdésem, hogy egy "külső copy-ról" van szó, vagy ugyan az a érzékelő, elektronika, gyártó, csak "több márkanéven van forgalomban"? Ugye a Funai vhs videók is megjelentek Sanyo, Sony, panasonic, Grundnig, de még Funai néven is...

[link]

2016. júl. 24. 12:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezt sajnos csak netes kutakodás árán fogod megtudni, mivel valószínűtlen, hogy valaki mind a hárommal rendelkezzen, esetleg szét is kapja, hogy megnézze kitől, milyen verziószámú lapka került bele :)
2016. júl. 24. 13:17
 5/6 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt sajnos tudom! Csak ugye a Gopro a felkapott márka (nekem nem tetszik) és annak hamisítványai nagyon gyakoriak, még leírások is vannak, hogy mit kell "jól" megnézni. Erről az általam kiszemeltről, meg sehol semmi. Mind 7000 mAh aksit ír, ugyan azon paramétert mindenre, sőt a műanyag tokra is csak 3m vízmélységet, amit nem értek, hiszen minden ilyen kamerához gyártanak ilyen tokot 30m vízmélységig írják a vízállóságot. Szóval érdekelt volna, hogy valaki búvárkodott-e már vele?!

https://www.youtube.com/watch?v=0FPwIFFCtVo

Ezen a videón nincs vízállóság teszt, sajna. Ez a Hp verziót mutatja be.

2016. júl. 24. 13:39
 6/6 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=VlpubTwn7uQ

Találtam egy "búvár" videót, de a srác búvár palack nélkül merül, tehát nem lehet nagy a mélység és az idő. Szerintetek mi a mélység itt?

2016. júl. 24. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!