Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Videó átvitel vhs-ről gépre...

Videó átvitel vhs-ről gépre USB kábellel?

Figyelt kérdés

Üdv.

Van egy régi kamerám, ami eléggé jó, annyi vele a gond, hogy régi és még a mini-vhs kazettára vesz. Ami alapból nem lenne gond, csak az átvitellel. Vettem egy Easier cap-et, amivel működik, csak az nem maximum felbontásba bírja átvinni, meg az a csatlakozója a kamerának nem a legjobb és így még nehéz is. van rajta egy USB és egy DV csatlakozó. Hogyan lehetne megoldani? Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2016. júl. 23. 13:28
 1/9 anonim ***** válasza:
50%

"Van egy régi kamerám, "

Majd kitaláljuk a típusát.

2016. júl. 23. 13:35
 2/9 A kérdező kommentje:

Ohh, elnézést. :D

Panasonic NV-GS27

2016. júl. 23. 14:02
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha DV csatlakozó van rajta, akkor az nem VHS kamera, hanem DV. Kell egy számítógép, amin van DV bemenet(más néven FireWire). Nem bonyolult a képlet... :)

PC-be utólag is betehető egy ilyen, nem is drága.

2016. júl. 23. 14:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Ja és fogadjunk kitalálod milyen kábellel kell összekötni... :)
2016. júl. 23. 14:11
 5/9 A kérdező kommentje:
Ez egy másik dolog. Van egy gépem amibe be lett építve egy ilyen, ezt elfelejtettem mondani. És ha azt átrakom a normális gépbe akkor utánna hogyan lehet azt használni?
2016. júl. 23. 14:12
 6/9 anonim ***** válasza:

Bedugod és működik.

A videó átvitelére kell valami programot felrakni, egy alap videószerkesztő is megfelel. Akár a Windows Movie Maker.

2016. júl. 23. 14:23
 7/9 anonim ***** válasza:
2016. júl. 23. 14:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Sikerült is, meg nem is. Sikerült átrakni és még el is kezdte az illesztőprogramot telepíteni és közben meg megállt. Vártam 15 percet, nem ment tovább, kiléptem belőle. Utána a gépet újraindítottam, a kamerát újracsatlakoztattam és most meg nem érzékeli.
2016. júl. 23. 16:14
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem illeszkedett jól, az volt a gond. :D

Köszönöm szépen a választ.

(A gépet kicsit átkelett alakítani, azért nem illeszkedett.)

2016. júl. 23. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!