Roli442 kérdése:
Tudok-e találni Hajdú-Bihar megyében iskolát ahol a fotográfia benne van a heti órák számában?
Figyelt kérdés
Még egy év aztán másik iskolába kell mennem. Szeretem a fotográfiát valahogy megfog. Ha egy gépet a kezembe veszek nem tudom letenni. Eddig nem találtam iskolát ami tanítaná.
Szóval valakinek valami ötlet? :/
2016. júl. 19. 14:46
1/2 anonim válasza:
Fotográfus és fotótermék-kereskedő a hivatalos neve, de ez külön szak, szakképző iskolákban lehet elvégezni, pár hónapos tanfolyam, nem rendes iskolarendszerű képzés, fizetős, kb. 270 ezer Ft, plusz a vizsgadíj.
Másik lehetőség, szintén felsőfokú okj képzés, annyi hogy az már 2 éves iskolarendszerű, a média szak.
4 éve én is arra akartam menni, csak létszámhiány miatt nem indult. Ott tanítanak fotózás, videózást, némi számítástechniai ismereteket.
2/2 A kérdező kommentje:
Rendben van. Köszönöm! Ment a zöld pacsi. :)
2016. júl. 21. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!