Cam Alcor Action Wifi hd sportkamera jó?

Figyelt kérdés

Csakmert árban nagyon ottvan,nem használnám minden nap,mert másik gépem is van,szóval csak arra kellene h évente csináljak vele 10 vízalatti képet.

+Emagon nagyon sok(21)kiegészítő van hozzá és így van 27.000 körül.Szerintetek nem lenne jó vétel?

2016. júl. 18. 17:24
 1/1 anonim válasza:
Szia! Nagyon jó. Én pár hete vettem egyet,(igaz én wifi nélkülit,de vettem hozzá egy adaptert,amellyel telefonra rálehet kötni a memóriakártyát.)A minősége a felvételeknek nagyon szép,tiszta és éles.Én Hajdúszoboszlón az aquaparkban teszteltem.Nagyon meg vagyok vele elégedve,igaz csak az aqvapark miatt vettem meg,így lassan el is akarom adni,mert másra gyüjtök,de az biztos ,hogy megéri az árát és ajánlom.A kiegészítői is remekül funkcionálnak.
2016. júl. 25. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!