Melyik fényképezőgépet ajánlanátok?
Hali,
Szeretnék egy olyan gépet max 50-60 ezerért, amivel szép tájképeket, portrét, és tárgyakat (festmény) lehet fotózni. Csak hobbi szinten használnám, így nem kell valami hiper-szuper cucc, de gondoltam, most úgyis elkezdek utazgatni, ezért jól jönne valami megbízható és jó gép, ezért gondoltam erre az árkategóriára.
Ezeket néztem:
Tudnátok ajánlani valamilyen gépet ebben a kategóriában? :)
Köszi
Adott árkategórián belül szinte mindegy. A "szép kép" leginkább a szenzormérettől és az optika minőségétől függ, az pedig kb. ugyanaz lesz minden azonos árú gépnél.
Ami változó, az a zoom mértéke, illetve az extra ill. kényelmi funkciók, ezt pedig neked kell eldönteni, mi a fontosabb.
Amire esetleg érdemes figyelni, hogy ha mélyebben bele akarsz merülni a fotózásba, hogy legyen manuális beállításra lehetőség (illetve záridő- és rekesz-előválasztás), esetleg szűrőmenet, vakupapucs, ne adj' isten raw formátum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!