Mennyibe kerülne egy olyan felszerelés, amivel (. )?
Amivel jó minőségű full hd (1080p) videókat lehetne készíteni, nem értek sajnos a fényképezőgépekhez, ezért teszem fel itt a kérdést.
Nem csak fényképezőgépet szeretnék majd venni, hanem mindent amire szükség lehet a jó minőségű videókhoz, mikrofonokat, ernyőket, lámpákat.
Egy negyvenezres akciókamerával is tudsz 1080p videót rögzíteni.
Előbb tanulj kicsit, foglalkozz elméletben azzal, amire százezreket/milliókat költenél... Ha fogalmad nincs, mit, mire, hogyan szeretnél használni, mi sem fogunk tudni segíteni.
A youtubeon nézegess tesztvideókat. Én személy szerint a Panasonic FZ1000-es gépet ajánlanám, a videó funkciói eléggé megvannak spékelve, és a képminősége is kifogáatalan. Ráadásul az ultrazoom kategóriában a legolcsóbb.Igaz 2014-ben 250ezerbe került.Itt van pár gép összehasonlításul:
Panasonic FZ1000 190 ezer Ft,
Canon PowerShot G3 X 230 ezer Ft,
Nikon DL 24-500 310 ezer,
Sony Cyber-shot DSC-RX10 225 ezer FT,
Sony DSC-RX10M3 580 ezer Ft.
Kiegészítés képp még annyit, hogy a felsorolt gépek 1"-os szenzorral rendelkeznek ami kiváló fényképek készítésére is alkalmasá teszi őket, négyszer nagyobb mint amit a kommersz gépekben megtalálunk.
Természetesen nagyon sok ultrazomm készüléket lehet még kapni amik olcsóbbak is és a hagyományos 1/2.3" szenzort találjuk meg bennük, de a fényképezés terén nem veszik fel a versenyt a fentebb felsoroltakkal szemben.
Ami említésre méltó az talán a Nikon P900, Panasonic Lumix DMC-FZ300 és a Canon PowerShot SX540 HS....
Szerencsére a páromat is sikerült meggyőznöm, úgyhogy legkésőbb karácsonykor megvesszük a Panát....
Én alapvetően inkább videó párti vagyok, az FZ1000 fényképezés terén is vállalható kompromisszum. Nagyon sok tesztképet és videót néztem meg, és teljesen rendben van a gép tudása....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!