Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mennyibe kerülne egy olyan...

Mennyibe kerülne egy olyan felszerelés, amivel (. )?

Figyelt kérdés

Amivel jó minőségű full hd (1080p) videókat lehetne készíteni, nem értek sajnos a fényképezőgépekhez, ezért teszem fel itt a kérdést.

Nem csak fényképezőgépet szeretnék majd venni, hanem mindent amire szükség lehet a jó minőségű videókhoz, mikrofonokat, ernyőket, lámpákat.

2016. júl. 2. 12:25
 1/4 anonim ***** válasza:
42%

Egy negyvenezres akciókamerával is tudsz 1080p videót rögzíteni.

Előbb tanulj kicsit, foglalkozz elméletben azzal, amire százezreket/milliókat költenél... Ha fogalmad nincs, mit, mire, hogyan szeretnél használni, mi sem fogunk tudni segíteni.

2016. júl. 2. 12:38
 2/4 anonim ***** válasza:
61%

A youtubeon nézegess tesztvideókat. Én személy szerint a Panasonic FZ1000-es gépet ajánlanám, a videó funkciói eléggé megvannak spékelve, és a képminősége is kifogáatalan. Ráadásul az ultrazoom kategóriában a legolcsóbb.Igaz 2014-ben 250ezerbe került.Itt van pár gép összehasonlításul:

Panasonic FZ1000 190 ezer Ft,

Canon PowerShot G3 X 230 ezer Ft,

Nikon DL 24-500 310 ezer,

Sony Cyber-shot DSC-RX10 225 ezer FT,

Sony DSC-RX10M3 580 ezer Ft.

2016. júl. 2. 15:34
 3/4 anonim ***** válasza:
61%

Kiegészítés képp még annyit, hogy a felsorolt gépek 1"-os szenzorral rendelkeznek ami kiváló fényképek készítésére is alkalmasá teszi őket, négyszer nagyobb mint amit a kommersz gépekben megtalálunk.

Természetesen nagyon sok ultrazomm készüléket lehet még kapni amik olcsóbbak is és a hagyományos 1/2.3" szenzort találjuk meg bennük, de a fényképezés terén nem veszik fel a versenyt a fentebb felsoroltakkal szemben.

Ami említésre méltó az talán a Nikon P900, Panasonic Lumix DMC-FZ300 és a Canon PowerShot SX540 HS....

2016. júl. 2. 16:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerencsére a páromat is sikerült meggyőznöm, úgyhogy legkésőbb karácsonykor megvesszük a Panát....

Én alapvetően inkább videó párti vagyok, az FZ1000 fényképezés terén is vállalható kompromisszum. Nagyon sok tesztképet és videót néztem meg, és teljesen rendben van a gép tudása....

2016. júl. 4. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!