Olympus e-PL6-ról vélemény, első komolyabb gépnek megfelelő?
Én is ilyet akartam venni csak mivel volt akció emagon omd em-10 lett belőle.Gondolom hogy ha 130000 a keret akkor két objektíves kitben szeretnéd megvenni(ami amúgy jó döntés).Számomra a legnagyobb negatívum a kereső(kukucska)hiánya.Amit ugye lehet rá venni utólag de elég drága(kb 60000ft ami bőven túl van árazva,használtam kb 30000)Ha Milc ennyiért akkor szerintem ez a legjobb választás.Ami szóba jöhet ilyen árban tükörreflexes az pl a canon eos 100d(egy darab kit objektívvel).Ez elhatározás kérdése hogy akarod e cipelni a nagyobbat. a linken össze tudod hasonlítani a fényképezők képminőségét
: [link]
Az eos 100d itt rebel sl1 néven van mert amerikában más a neve.E-pl6 meg nincs de az epl5 kb ugyanaz
Amit érdemes számításba venni az az objektívek ára.Ha szeretél még vásárolni objektívet hozzá akkor a tükörreflexesekhez úgy általában olcsóbbak mint a micro 4/3 rendszerhez.Ugyanakkor ennyiért az olympushoz már adnak egy telét.
Ha számít hogy kicsi legyen akkor ezt ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!