Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » AVCHD videó milyen programmal...

AVCHD videó milyen programmal menthető le bárhol nézhető formátummá? Ha linket is tudtok küldeni, köszönöm előre is.

Figyelt kérdés
Panaszonik FullHD kamerám AVCHD videó (. mts) formátumban menti el a filemeket. Nem kaptam vele cd-t, de tudtam letölteni egy programot csak ugyanebben a formátumban tudok menteni vele. Olyan programot keresek ami INGYENES és avi vagy hasonló máshol is használható formátumba tudja konvertálni. (tudom, hogy veszít akkor a minőségéből, de nem baj, lényeg, hogy család is megnézhesse pl a saját szgépén, vagy dvd lejátszón)
2016. jún. 23. 15:50
 1/1 anonim ***** válasza:

"megnézhesse pl a saját szgépén, vagy dvd lejátszón"

Számítógépen való megnézéshez inkább próbálkozz médialejátszó programokkal.

A VLC vagy a Potplayer médialejátszókat bátran ajánlom, szinte nincs olyan videóformátum amit ne ismernének.

A konvertálgatás túl időigényes művelet, hosszútávon nem ajánlott. De ha mindenképpen ki akarod próbálni akkor ahhoz több program is szóba jöhet.

Avidemux, Format Factory, XMedia Recode.

A tévén való megnézéshez a DVD lejátszó csak akkor jöhet számításba, ha van USB bemenete és megbírkózik a HD videókkal is. Egyéb esetben drasztikusan(720x576) le kell konvertálni DVD(mpeg2)formátumba a videókat ami szintén hosszadalmas. Megoldás egy olcsóbb médialejátszó vásárlása lenne.

[link]

2016. jún. 23. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!