Mi a véleményetek a Nikon D3200-ról? Aki vásárolt ilyen fényképezőgépet elégedett?
Olvastam egy értékelést, de személyes vélemények is érdekelnek :)
19/L
Értem :) Én is szeretnék venni egy komolyabb gépet és erre/ezekre a fajtákra gondoltam :)
Úgy gondolom, hogy arra a célra amire használnám megfelel
Köszönöm a válaszod :)
Remek kis váz. Nekem is D3300 -am van, mint 1 -nek, ne sok különbség nincs a két váz között.
Pár jó obi, egy jó állvány és mehetsz fotózni.
Persze azért ne felejts el utána nézni az elméletnek sem.
"Nekem is D3300 -am van, mint 1 -nek, ne sok különbség nincs a két váz között. "
Csak annyi a különbség hogy a d3300 tud 60 fps-el videózni. De aki videózni akar az vesz egy Canont, ezek után totál hülye aki D3300-at vesz D3200 helyett.
5: Megérkezett a szakértő égetni magát. Nézz már utána egy kicsit, mielőtt ostobaságot irkálsz ember -.-
Köszönöm a válaszokat :)
Nekem videózásra is kellene. Akkor inkább Canon?
7: Ne hallgass a trollra. Csak felhúzta a turcsi malacorrát valamin és azóta szinte minden hozzászólásomnál megpróbál alázni engem. De mindig csak magát teszi szánalmassá.
Ha videózni is akarsz akkor inkább a D3300. Full HD 60 fps videót tud szemben a 3200 30 fps -ével.
"minden hozzászólásomnál megpróbál alázni engem. "
Kicsit üldözési mániád van :D
Ti nagyon jól szórakoztok :D
Köszönöm a válaszod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!