Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Teljesen kezdő fotós vagyok....

Teljesen kezdő fotós vagyok. Lenne pár kérdésem?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, és már egy ideje érdekel a fotózás (főként a természetfotózás, tárgy - és ételfotózás). Azonban jelenleg semmihez nem értek ezzel kapcsolatban.

- Találtam itthon egy elég régi fényképezőgépet. A neve Panasonic DMC-FZ20. Ezzel lehet valamit kezdeni, vagy szerettek be egy újabb gépet?

- A fent említett gép német nyelvű. Lehet valahogy magyar vagy angol nyelvet "rátelepíteni"?

- A közelben nem találok fotóstanfolyamot, viszont most nyáriszünetben rá fogok érni, így egy internetes képzés érdekelne. Tudtok ajánlani jó oldalakat?

És végül van itt olyan valaki, akit zaklathatok privátban, ha valami nem megy? 😂😂😂

A válaszokat előre is köszönöm!

2016. jún. 13. 22:59
1 2
 11/11 anonim válasza:
Szia! Az első két kérdésedre úgy látom, már válaszoltak. Tanuláshoz ajánlom a fotós blogokat, youtube-os videókat. Meg amiből sokat tanulhatsz még, az a 101fototipp, keress rá. Hetente kapsz tippeket, teljesen igyenes, és nagyon inspiráló tud lenni. Sok sikert!
2016. júl. 15. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!