Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Nikon B500 fénykepezôgép...

Nikon B500 fénykepezôgép vélemény? Elsô fényképezôgépnek jo?

Figyelt kérdés

#Nikon #Esô fényképezô
2016. jún. 9. 20:03
 1/2 ThodEE GoD ***** válasza:

Ha nem szeretnél obi cserélésekkel bajlódni és külön elkölteni még egy zsák pénzt, cserébe kevesebb állítási lehetőséggel, teljessen jó választásnak tűnik, én is egy bridge el keztem, igaz hamar tovább léptem tükrös vázra, megvan mind a kettőnek a maga előnye.

Ha csak kattintani akarsz és élvezni a kész képet akkor jó választás, ha szeretnéd a kész képeket utómunkázni akkor inkább olyat válassz ami nyers képet menti a kártyára. (Nikonnál RAW)

2016. jún. 12. 07:47
 2/2 A kérdező kommentje:
igazábol ijen szakra megyek gimibe és ezért gondoltam hogy ne csak a telommal tugyak fotozni beujjitanék egy fényképezöre (természetesen tudom hogy a tükrösök jobbak és persze többe is kerülnek amit jelenlegnem nagyon engethetek meg magamnak)
2016. jún. 12. 09:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!