Kevver2002 kérdése:
Miért csúnya a webkamerám képe?
Figyelt kérdés
Vettem egy kamerát, ami elvileg 1280-720 azaz hd-ban tudna felvenni, de nekem nagyon csúnya a kép, tekergetem az elejét körülbelül közép megvan amikor a legszebb de akkor sem hd-s és még a fények is nagy furcsák benne. Nem tudtok egy olyan programot amivel belehet állítani vagy hogy hogy csináljam meg? Ty2016. jún. 7. 13:32
2/10 anonim válasza:
Valami kinai, garazsban gyartott cucc?
3/10 A kérdező kommentje:
A pcbazisban vettem egy Vega kamera.
2016. jún. 7. 20:14
4/10 anonim válasza:
Vega? Na az egy komoly márkás cucc, olyan képet kellene adjon mint az iphone 6s plussz!
5/10 anonim válasza:
Van egy linked a kamerarol? Vagy egy modell szam amit a dobozan ir vagy a kamera cimkejen?
6/10 A kérdező kommentje:
Sajnos már nincs meg a doboza, mert már megvan 1 hónapja csak eddig nem nagyon használtam, most meg amikor akartam nagyon csúnya :S
2016. jún. 9. 16:46
7/10 anonim válasza:
Garancia papír, jótállás, blokk?
8/10 A kérdező kommentje:
Az sincs meg szerintem, eddig nem találtam..
2016. jún. 9. 17:04
9/10 anonim válasza:
A kamerán sem írja a gyártót meg a modell számot?
10/10 A kérdező kommentje:
Amúgy itt inkább a fény viszonyokkal van gond vagy nemtudom, mert amugy mondhatni szép a kép, csak fények ilyen furák meg mennek az ilyen csíkok a képernyőn
2016. jún. 16. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!