Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Fényképező SD kártyájáról a...

Fényképező SD kártyájáról a törölt videót még vissza lehet valahogy állítani?

Figyelt kérdés

Még a fényképezőn töröltem egy videót, de nem kellett volna. Akkor ennek a videónak már lőttek? Vagy van valami megoldás az ilyen helyzetekre is?

Nagyon fontos lenne, előre is köszönöm annak, aki tud segíteni!

2016. jún. 6. 08:34
 1/9 anonim ***** válasza:
-meglehet próbálni,állítólag egyszer valakinek már sikerült is....
2016. jún. 6. 08:37
 2/9 A kérdező kommentje:

Hát ettől aztán sokkal okosabb lettem..... :D

Pont az a kérdés, hogy HOGYAN lehet megpróbálni. Gondolom valami program kell hozzá. Én sajnos nem értek ehhez, bár keresgélek most is. De hátha jön itt valami segítség.

2016. jún. 6. 08:40
 3/9 anonim ***** válasza:
A leg egyszerűbb, ha feltelepíted a Recuva nevű programot (ingyenes) és lefuttatsz egy mélyvizsgálatot a kártyán. Ha szerencséd van és még nem írtad felül, akkor vissza fogja tudni állítani.
2016. jún. 6. 08:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem Get Data Back for FAT (vagy ha a kártya fájlrendszere NTFS akkor for NTFS) szoftverrel már sikerült ilyen adatot visszahozni. Próbáld meg azt.
2016. jún. 6. 09:44
 5/9 A kérdező kommentje:
Letöltöttem az előbb a Recuvát, de Win8-hoz pont nem írt ki letöltési lehetőséget, csak 7-hez. Hogy emiatt vagy sem, azt nem tudom, de már csak úgy tudta visszaállítani a videót, hogy elindult a lejátszó, de semmi kép és semmi hang nem volt (pontosabban volt hang, nagy sistergés). Na mindegy, legközelebb majd jobban odafigyelek, hogy ne töröljek le semmit...
2016. jún. 6. 09:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Velem vagy 10 éve fordult elő ilyen, akkor vagy 10 dollárért megvettem az active undelete progit. Úgy tudom van ingyenes verziója is. Simán helyreállítottam vele.

A törléskor a név első karakterét törli el a szoftver, és a fájl fizikai helyét felszabadítja a FAT táblában és mostmár lehet írni oda. Tehát a fájl még fizikailag megvan. Csak az ilyen kártyát nem szabad tovább használni a helyreállítás előtt, mert felülírhatod.

A törölt fájlokat helyre lehet állítani, de ha formázás volt, akkor már nem.

Ha a fájl konkrét nevét tudod, az előnyös, mert százával tolja eléd a törölt fájlokat, hogy melyiket szeretnéd helyreállítani...

2016. jún. 6. 09:54
 7/9 A kérdező kommentje:

Ja, sajnos a program szerint már felül lett írva... Akkor meg is oldódott a probléma.

Azt is olvastam, hogy lehetőleg rögtön a törlés után ki kellett volna venni a gépből a kártyát. Na, ez nálam nem volt meg, én csak fél nap múlva vettem ki.

Köszönöm mindhármótoknak a segítséget!

2016. jún. 6. 09:58
 8/9 A kérdező kommentje:
* lehetőség szerint
2016. jún. 6. 09:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekunk progi nélkul is ment!!

Be kapcsoltuk a fényképezögépet erre tökrégi törölt képek voltak rajta!!

2016. jún. 6. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!