Fényképező SD kártyájáról a törölt videót még vissza lehet valahogy állítani?
Még a fényképezőn töröltem egy videót, de nem kellett volna. Akkor ennek a videónak már lőttek? Vagy van valami megoldás az ilyen helyzetekre is?
Nagyon fontos lenne, előre is köszönöm annak, aki tud segíteni!
Hát ettől aztán sokkal okosabb lettem..... :D
Pont az a kérdés, hogy HOGYAN lehet megpróbálni. Gondolom valami program kell hozzá. Én sajnos nem értek ehhez, bár keresgélek most is. De hátha jön itt valami segítség.
Velem vagy 10 éve fordult elő ilyen, akkor vagy 10 dollárért megvettem az active undelete progit. Úgy tudom van ingyenes verziója is. Simán helyreállítottam vele.
A törléskor a név első karakterét törli el a szoftver, és a fájl fizikai helyét felszabadítja a FAT táblában és mostmár lehet írni oda. Tehát a fájl még fizikailag megvan. Csak az ilyen kártyát nem szabad tovább használni a helyreállítás előtt, mert felülírhatod.
A törölt fájlokat helyre lehet állítani, de ha formázás volt, akkor már nem.
Ha a fájl konkrét nevét tudod, az előnyös, mert százával tolja eléd a törölt fájlokat, hogy melyiket szeretnéd helyreállítani...
Ja, sajnos a program szerint már felül lett írva... Akkor meg is oldódott a probléma.
Azt is olvastam, hogy lehetőleg rögtön a törlés után ki kellett volna venni a gépből a kártyát. Na, ez nálam nem volt meg, én csak fél nap múlva vettem ki.
Köszönöm mindhármótoknak a segítséget!
Nekunk progi nélkul is ment!!
Be kapcsoltuk a fényképezögépet erre tökrégi törölt képek voltak rajta!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!