Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen memóriakártyát ajánloto...

Milyen memóriakártyát ajánlotok GoPro Hero4 Black kamerához?

Figyelt kérdés

A kérdés elsősorban arra irányul, milyen olvasási/írási sebesség ajánlott a kamera használatához.

Tegyük fel 4K-ban akarok rögzíteni, ahhoz milyen memória kártya szükséges? Nyilván nem mindig, sőt nagyon ritkán használnám, de úgy vagyok vele, hogy inkább veszek egy darab kártyát, de az olyan legyen ami rendesen kiszolgál.

Ezt a kettő típust nézegettem korábban:

[link]

[link]

Nyilván az első jobban hangzik.

Esetleg ha tudtok ajánlani hasonló minőségű, vagy jobb kártyákat szívesen hallgatom.

2016. máj. 28. 17:41
 1/2 anonim válasza:
Én Class 4-es kártyára is vettem fel FullHD-t Goproval. Ezt ajánlom: Samsung MicroSDXC EVO 64GB UHS-I Class 10.
2016. máj. 28. 19:55
 2/2 anonim válasza:
én 64gb-s sandisk extreme-mel használom, több cikkben ajánlották és a gopro hivatalos oldalán is - többek között - ezt lehet hozzá megvenni. [link]
2016. jún. 13. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!