Általában milyen obit használnak esküvőkön/hasonló helyeken? Fontoss
Hobbiból fotózok, de érdekel komolyabban is a téma.
Olvasgatok, tanulgatok, viszont az objektíveket és számukat nehezen tudom megérteni, valahogy a számokkal mindig meggyűlik a bajom, nem hiába álltam hadilábon a matekkal....
18-55 mm-es obim van és egy régi Heliosom, aminek imádom a képeit de nehezen találom el az élességet, így emberek fotózásánál nem sokra tudom használni.
Mivel az ismerősök közül egyre többen kérnek fel,hogy készítsek pár fotót róluk, a gyerekeikről, keresztelőben, szülinapkor, így elhatároztam,hogy veszek egy jó obit, amivel mégjobbat tudok nekik adni, és persze magamnak. Azt akarom,hogy tetsszen amit vissza látok.
Esküvőkön és ilyesmi helyeken milyet használnak a fotósok? Hogy szép mosott a háttér, bokeh-es és annyira éles az alany?
Konkrét példákat szeretnék, nagyon megköszönném a segítséget!
Nikon d5100am van.
Olvass visszább, ehhez hasonló téma már szerepelt.
De addig is egy nagy fényerejű 50mm-es fix objektív használata javasolt...
Apa, pár napja már megkérdezted ugyanezt. Minden héten tervezed feltenni ezt a kérdést?
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__fenykep..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!