Milyen szemüvegben kell fotózni a szemüvegeseknek?
Ez komoly kérdés?
....Nekem plusz ötös a dioptriám és tudok normális képeket készíteni. Van a viewfinderen egy kis tekerő, + és - ott beállíthatod szemüveggel, hogy neked hogy felel meg. AZzal a szemüveggel használd a gépedet, amivel amúgy is fényképeznél a megfleelő beállításokkal amit írtam.
Mint ahogy már mondtam, nekem plusz 5ös a lencsém és belenézek a viewfinderbe, és egyáltalán nem zavar. SZemüveg nélkül KÉPTELEN LENNÉK egyetlen képet is látni a nagy dioptriaszám miatt, eleve a kijelzőn lévő számokat sem látnám, és KÉNYELMESEN tudok fotózni a szemüvegbe, a gumiborítás véd, simán látok mindent. Miért koppanna a szemüveghez, amikor gumi a borítása minden oldalán? a lencséim egyenként 120ezerbe kerültek a szemüvegen, szerinted ha vmi gagyi műanyag lenne odatartanám hogy karcolja?
Szerintem próbáld ki a gyakorlatban és elhiszed amiket írok. Ne bonyolítsd. Lehet és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!