Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Érdemes bridge géppel menni...

Kérdezek :D kérdése:

Érdemes bridge géppel menni fotóstúdióba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Barátokkal/testvéremmel és a kutyámmal,ki szeretnék bérelni egy fotóstúdiót.Érdemes lenne bridge(sony DSC-H300)géppel fotózni?Csak ez van.Tudom lehet bérelni is,csak azt nem tudnám kezelni,és nem akarok rá költeni.

Előre is köszi! :)

2016. ápr. 15. 20:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szeretném ha tudnád, rengeteg drága dslr tulajdonos arra büszke, hogy vagyonokat költött a gépére, amivel a kutyáját fotózza.

Semmi baj, ha a tehetségeddel utat mutatsz a köcsögöknek.

2016. ápr. 15. 21:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha elég az a minőség, akkor érdemes. De nem árt előtte tisztázni a stúdióval, hogy milyen felszerelés van ott, és azt hogy tudod összehangolni egy olyan géppel, amin csak egy felnyíló vaku van. Vagy ez napfény műterem?
2016. ápr. 16. 07:33
 3/4 A kérdező kommentje:

1.kommentelő,hát én szakadok:D..Igen túlzottam nagyra vannak vele,még úgy is hogy nem tudják kezelni ><.

2. [link] ez a kiszemelt,itt is egy "szín háttér" lenne.

2016. ápr. 16. 08:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Lesznek dolgok, amiket nem fogsz tudni megcsinálni, amit egy DSLR-rel meg tudnál.

Ettől függetlenül, ha tisztában vagy a saját géped képességeivel, korlátaival, és tudod is használni, akkor simán jobb képeket is tudsz csinálni, mint egy DSLR-t kattogtató koma, aki erre a fél napra kap kölcsön gépet.

Én mindenképpen azt tanácsolom, ha van lehetőséged, akkor menj, próbáld ki magad, de semmiképpen ne bérelj, egy géppel összeszokni, egy gépet kiismerni nem 2 pillanat, ha új vagy a DSLR világában, akkor még rosszabb képeid lesznek, mintha a saját bevált felszerelésed vinnéd.

2016. ápr. 16. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!