Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Megéri egy kezdőnek ez az...

Megéri egy kezdőnek ez az obijektív?

Figyelt kérdés
sigma 70-300mm f/4-5.6 dg nem tudom jó e mert ugye nincs benne stabilizátor (bocsi a helyesírási hibákért)
2016. márc. 30. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen célra kell :) Mivel nincs benne stabilizátor, gyors záridőre lesz szükséged 300mm-nél hogy ne mozduljon be. Ha álványról szeretnél fotózni arra tökéletes, viszont mondjuk sportfotózásra csak erős fényben tudom elképzelni :)

Ha maradt kérdésed privátban megtalálsz :)

2016. márc. 30. 16:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Általános célra, tanulásra én inkább a 18-200-asok között néznék körül. Egy picit lehet, hogy drágább, mint a 70-300, és minőséget tekintve is hasonlóan a kategória alját képviseli, viszont 70-300-on nincs nagylátószöged. Zárt térben egyfolytában a falhoz kéne simulnod, ha a másik oldalon szeretnél valami nagyobb dolgot fotózni, és még akkor se biztos, hogy minden benne lesz. Ebből a szempontból a 18-200 sokkal univerzálisabb. Persze, ha már van egy 18-55-ösöd, akkor a 70-300 annyiban jobb választás, hogy nagyobb területet fedsz le vele. Ebben az esetben tehát azt javaslom, legalábbis, ha nem zavar, hogy mindenhova 2 objektívvel mászkálj.
2016. márc. 31. 08:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen nekem már van egy 18-55 objektívem ugye a kit obi amit gyárilag adtak hozzá.
2016. márc. 31. 11:27
 4/6 anonim ***** válasza:

" tanulásra én inkább a 18-200-asok között néznék körül."

Ez egy utazózoom, még tanulásra sem szabad ilyet venni. 18nál és 200 fele használhatatlan képeket fog lőni.

2016. márc. 31. 17:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Gondoltam ,hogy ez nem a legprofibb obijektív de erre van keretem majd később ha nagyobb igényeim lesznek akkor veszek drágábbat de szerintem egyenlőre ez teljesen megfelel.
2016. márc. 31. 19:36
 6/6 A kérdező kommentje:
És a ahogy néztem youtube-on szerintem szép képet ad https://www.youtube.com/watch?v=jsDscfFb_Cg
2016. márc. 31. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!