1 év alatt 9ezer expo, ez soknak számít?

Figyelt kérdés
nikon, expo
2016. márc. 28. 13:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ... ha profi készítette aki jár rengeteg helyre hivatásából kifolyólag akkor semmi, ha egy hétköznapi kattintgató akkor meg elég sok, gondolom mindent ami az útjába került lekapott.
2016. márc. 28. 13:40
 2/5 anonim ***** válasza:
nem
2016. márc. 28. 13:46
 3/5 anonim ***** válasza:

"...Attól függ.."

Mert akkor máshogy kopik a zárszerkezet 9000 expónál? :)

2016. márc. 28. 13:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem érted a válaszomat... egy profinak nem sok, ha őt kérdezik hogy sok-e, de ha egy mint már említettem hétvégi kattintgatóst kérdezel, akkor neki sok, mert lehet hogy 2-3 év alatt jön össze. Jelen esetben 1 év alatt. Tehát kinek mi a sok. A gép / idő viszont nézzük akkor sok, mert annyival kevesebb ideig tudja a gazdi használni, mert már mondjuk a 9%-át az élettartamnak elkattintotta, és ezt egy év alatt.
2016. márc. 28. 20:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 13ezret tettem bele másfél év alatt sima hobbi fotózással és télen nem is nagyon fotóztam. Nálam ez hobbi, ezért nem fogok az expókkal spórolni. Egy beállítást minimum 4-5x meglövök ha nincs nálam állvány. Mivel többnyire street fotózom, ezért többnyire állvány nélkül vagyok. A képek harmada lesz kb. jól exponált és éles. Ezen kívül a jól exponált 100 képből talán ha 10 tetszik utólag. Ezeket megtartom. Szóval így könnyen bele mennek az expók egy vázba. Persze a profik sokkal jobb arányban lövik a képeiket és itt most nem a képi hibákra gondolok, hanem az izgalmas képekre. Egy alkalmi fotós persze többnyire egyszer exponál egy témát és azt is évente pár alkalommal, a családi eseményeken. Ők talán 10év alatt sem nyomnak bele egy vázba 9ezer expót.
2016. márc. 28. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!