Hogy lehet ilyen olcsó?

Figyelt kérdés

Már rendeltünk dolgokat Kínából, minőségben teljesen rendben voltak, de nem értem, hogy ez a másolat, hogy lehet kétszer olyan olcsó, mint az eredeti.

[link]

Most rendeltünk egy ilyet, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. Rendelt már valaki e féle dolgot ebay-ről? És működött?

Köszi a válaszokat.

2016. márc. 23. 20:03
 1/8 anonim ***** válasza:

de nem értem, hogy ez a másolat, hogy lehet kétszer olyan olcsó, mint az eredeti.

másolat

a minőségromlás költség csökkenést jelent, ami a fogyasztói árakat is csökkenti

2016. márc. 23. 20:08
 2/8 A kérdező kommentje:

De pont ez az.

Gyakran rendeltünk például telefon másolatokat és kiváló minőséget produkált.

2016. márc. 23. 20:12
 3/8 anonim ***** válasza:

az eredeti kifejlesztésére fordított költséget nem neked kell így a magasabb vételárra megfizetni pl.

amúgy miért olcsóbb a csempész cigi? :D kb ugyan az a kategória. ezeknél az akciókameráknál meg már azt sem lehet tudni, hogy ki kiről mit kopizott, egyszer a gopro kitalálta ezt a formát, megcsinálta...lekoppintani már gyerekjáték

2016. márc. 23. 20:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Ez egy hj készülék másolata. Nagyon remélem, hogy működni fog, elvégre nem kellett csalódnom az eddigi vásárlásaimban, nem szeretném, ha ez megtörné ezt a sort :)
2016. márc. 23. 20:58
 5/8 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__fenykep..

Lehet, hogy te igénytelen vagy vagy műszaki analfabéta, de az olcsó dolgok általában minőségben (mind anyag-, mind összeszerelési-, mind működési minőségben) elmaradnak az eredetitől.

2016. márc. 23. 21:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Valahogy nem vitt rá a lélek, hogy 70 ezer forintért vegyek kamerát, úgy, hogy évente kétszer használom :) Az általad belinkelt kérdező tesztvideóján nem tudom mi a baj. A szélvédő sokat rontott, de ha vízálló, el tudom fogadni ezt a minőséget.
2016. márc. 23. 23:05
 7/8 A kérdező kommentje:
Na, de majd tesztelem, már nincs visszaút. Ha megjött küldök egy tesztet :)
2016. márc. 23. 23:06
 8/8 Szirty ***** válasza:

"de nem értem, hogy ez a másolat, hogy lehet kétszer olyan olcsó, mint az eredeti."

Szerinted megírni nehezebb egy könyvet, vagy lemásolni egy kész könyvet?

2016. márc. 24. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!