Hogy lehet ilyen olcsó?
Már rendeltünk dolgokat Kínából, minőségben teljesen rendben voltak, de nem értem, hogy ez a másolat, hogy lehet kétszer olyan olcsó, mint az eredeti.
Most rendeltünk egy ilyet, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. Rendelt már valaki e féle dolgot ebay-ről? És működött?
Köszi a válaszokat.
de nem értem, hogy ez a másolat, hogy lehet kétszer olyan olcsó, mint az eredeti.
másolat
a minőségromlás költség csökkenést jelent, ami a fogyasztói árakat is csökkenti
De pont ez az.
Gyakran rendeltünk például telefon másolatokat és kiváló minőséget produkált.
az eredeti kifejlesztésére fordított költséget nem neked kell így a magasabb vételárra megfizetni pl.
amúgy miért olcsóbb a csempész cigi? :D kb ugyan az a kategória. ezeknél az akciókameráknál meg már azt sem lehet tudni, hogy ki kiről mit kopizott, egyszer a gopro kitalálta ezt a formát, megcsinálta...lekoppintani már gyerekjáték
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__fenykep..
Lehet, hogy te igénytelen vagy vagy műszaki analfabéta, de az olcsó dolgok általában minőségben (mind anyag-, mind összeszerelési-, mind működési minőségben) elmaradnak az eredetitől.
"de nem értem, hogy ez a másolat, hogy lehet kétszer olyan olcsó, mint az eredeti."
Szerinted megírni nehezebb egy könyvet, vagy lemásolni egy kész könyvet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!