Milyen kamerát ajánlotok, kezdő filmhez?
Figyelt kérdés
Gondolkodtam egy GoPro-n, ugyanis árban nagyon rendben van, illetve minőségben is úgy láttam, de nem igazán vagyok biztos benne, hogy filmezésre alkalmas, ezért fordulok hozzátok... Milyen kamerákat ismertek, amik ilyen Full HD minőségűek, 0.1-1Luxosok, illetve ilyen 100-150.000-ből össze is lehetne hozni?2016. márc. 16. 22:30
1/2 anonim válasza:
Mi ez a baromság ezzel a gopro val. Mióta filfelvevő ez a vacak akcijóóó kamera. Ne legyél sznob, mert a haverjaidnak ettől a kamerától van merevedése attól még ez egy fos.
A kamera ott kezdődik, hogy Pana FZ1000...bocs....
2/2 anonim válasza:
Javaslom, hogy még legalább néhány hónapot tölts azzal, hogy a témában olvasgatsz, különben 99%, hogy vásárlás után nem sokkal megbánod a döntést, és kidobsz egy rakás pénzt. A GoPro például ilyen lenne. Hasznos kis eszköz a maga módján, de nem erre való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!