Mi értelme van az 1440*1080-as felbontásnak? Mivel kompatibilis ez?
nem értem a dolgot, vadonatúj kamerákon is látom ezt aa beállítási lehetőséget, miközben a normál 1280*720 HD hiányzik.
Hol használják ezt?
na de ez miért jobb?
én még nem láttam, csak elképzelve a dolgot, akkor a képernyőn egy csíkban jelenik csak meg az adás?
nem értem :(
hát az 1440x1080 az nagyon nem 16:9 ...
vagy mit gondolok rosszul? eskü már idegesít, és azért érdekelne nagyon, mert az új kamerákon egyre jobban ezt látom h adnak 2-3 1440x1080-as beállítási lehetőséget is, csak nem értem.
de ha meg teljes képernyőn lesz, akkor csak 2 lehetőség van:
1, vagy lemarad egy része
2, vagy torzított lesz a kép
nem? eskü nem értem ....
sajna akkor se értem :(
ma meg azt mondja nekem az egyik operatőr h vegyük fel az egészet ebben az 1440*1080-asban, amire ellenkeztem, mondom neki h nem nem, én 720p-t akarok, erre azt mondja, ne vicceljek, hát az 1440-es sokkal jobb.
mondom mi ??? hát de miért jobb, ha egyszer hiányzik a képarányból (pixelre nézve valóban jobb az 1280*720-nál, de az 1920*1080-nál tuti nem.
azaz az értelmét se értem. mit nyerünk vele, ha FHD helyett ezzel az 1440-essel dolgozunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!