Por a lecse alatt!?

Figyelt kérdés
Sziasztok Sony Dsc h400 márkájú fotógépem van (kompakt) . Tegnap vettem észre hogy 3 nagyobb porszemcse van a lencse alatt ( a képeken nem látszanak ... még) . Mivel nem cserélhető objektíves a gép nem tudom mit tudjak csinálni vele . Táskában tartom úgyhogy nem tudom hogy kerülhetett por oda . Kérlekszépen segítsetek , nagyon hálás lennék .

2016. márc. 13. 08:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Szetnyilhatott sajnos. Vagy ha ragasztott akkor ott. Ha zajosabb a kép, akkor meg eléggé szetnyilhatott..
2016. márc. 13. 09:24
 2/5 anonim ***** válasza:

"Ha zajosabb a kép, akkor meg eléggé szetnyilhatott.."

He? Mi nyílt szét? :D

A por egyébként baromi egyszerűen kerül oda: feltételezem, nem tartod állandóan a táskában a gépet, néha előveszed és használod. Na akkor.

Amíg az objektívet nem akadályozza a mozgásban, ne foglalkozz vele, a képen nem fog látszani.

2016. márc. 13. 10:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Rendben :) köszönöm . De ha több por kerül bele mit tehetek ?
2016. márc. 13. 11:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Szakszervizben kipucolják, nem túl drágán. Gondolom nem két nap alatt került három porszem az optikába.
2016. márc. 13. 11:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha a képeken nem látszik, akkor teljesen lényegtelen. Nem valószínű, hogy egyik napról a másikra totál telegyűlik porral, mire ezt megtenné, úgyis tönkremegy :P
2016. márc. 16. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!