Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mi a véleményetek az SJCAM...

Mi a véleményetek az SJCAM SJ4000 sportkameráról?

Figyelt kérdés
2016. márc. 6. 13:50
 1/5 anonim ***** válasza:
furán kezeli a színeket
2016. márc. 6. 13:53
 2/5 anonim ***** válasza:
pár napja érkezett meg az enyém. Nem kell tőle csodát várni, de annyira nem vészes
2016. márc. 6. 22:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Ócsó Go Pro utánzat de aminyit ér annyit tud is nem egy rossz kameráról van szó de sajnos ezeket is hamisítják! Vagy nem tudom mert már hallottam róla hogy az egyik szépen dolgozott a másik meg ganyévót... De ha van rá több pénzed akkor inkább az SJ 5000 az sokkal jobb.
2016. márc. 19. 04:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok utána néztem és amit úgy neveznek hogy SJ4000 azok mind hamisítvány.. Az eredeti nem hamisítvány neve az amit te is írtál Sjcam sj4000 ezt érdemes figyelni mert könnyen bele futhatsz egy hamisítványba.
2016. márc. 19. 04:45
 5/5 anonim válasza:

Nem hamisítványokról van szó - amennyiben jól tudom - hanem a fickó (vagy cég), aki kifejlesztette, csomó cégnek eladta a licencet SJ4000 néven. Vagyis aki megvette, az jogosan használja az SJ4000 nevet (ha akarja, mert nem mindenki használja), de bizonyos dolgokat egyesek módosítottak rajta, hogy esetleg még olcsóbb lehessen: eltérő érzékelő, más chipset, szoftver. Ezért van hogy annyi márkanév alatt fut külsőre (és konstrukcióra) ugyanaz vagy nagyon hasonló kamera.

Amúgy az SJCAM SJ4000-es nem egy csoda, de mégis elfogadható kamera, bizonyos megkötésekkel. Képe elég kékesben játszik, és változékony is a minősége. Nem valódi a 60 fps. Szörnyű gagyi, gyakorlatilag használhatatlan a mikrofonja, vízzáró tok nélkül is gyenge a hang, és nincs külső mikrofon bemenet. Ami viszont nagyon zavar, hogy kifejezetten érzékeny a rezgésre. Hiába rögzítem mondjuk a bringára tök mereven, mégis rezeg a kép (ellentétben pl. a GoPro-val), olyan mintha a házon belül (nem a vízzáróra házra gondolok most, azon belül is kotyog kicsit, de az könnyen orvosolható) lötyögne vagy csak a képérzékelő, vagy az egész belső szerkezet. Kár érte.

Mindazonáltal negyed-ötöd annyiért, mint a GoPro, nem rossz ár-érték arányú, el lehet bohóckodni vele, kellő ügyességgel és piszmogással (a korlátait figyelembe véve) sokat ki lehet hozni belőle, ha az embernek van hozzá türelme...

2016. márc. 31. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!