Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » HD DVR 2.5" TFT autós kamera...

HD DVR 2.5" TFT autós kamera menüjében hol találom a frame/sec állítását?

Figyelt kérdés
Interneten vettem egy ilyen kamerát, melynek a - gondolom az eladó által fordított és mellékelt - magyarnyelvű utasításában lehetőséget ír az fps állítására. (10,20 vagy 30).Ilyet nem találtam az almenű pontok között, és azt sem tudom megállapítani, hogy a felvételek milyen beállított fps-ekkel történnek. Lehet, hogy nem azt a kamerát kaptam, amire a használati utasítás szól? Van közületek, aki ismeri ezt a készüléket? A Youtube-on néztem sok videót erről, de nem lettem okosabb, sőt megkevert kissé, hogy pl a POWER és a REC gomboknak Led-es világítása van, ha be van kapcsolva, és a REC felvétel üzemmódban folyamatosan villog...Na az enyém nem. És nem egy másik kameráról van szó, hiszen a videókon jól látszik a doboz felirata, és minden jellemzője, valamint az egész készülék hajszálra ugyanaz...

2016. febr. 9. 12:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!