David2014 kérdése:

Canon eos 600 D DSLR - efs 18- 135 mm?

Figyelt kérdés
az a kerdesem , hogy ezzel a fejjel lehet makro kepet kesziteni,mondjuk 5 cm re a tartgytol?

2016. jan. 30. 16:14
 1/4 anonim ***** válasza:
milyen fejjel? o.o
2016. jan. 30. 16:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem láttunk még rólad fényképed, de nem hiszem, hogy a fejednek köze lenne a közelponthoz.

Ha az objektívre gondolsz, akkor nem lehet. Ott van az adatlapjában, hogy 0,45m, vagyis 45 centi. Ez a szenzortól mért távolság, saccra úgy 30 cm-re lehet a tárgy a frontlencsétől.

2016. jan. 30. 16:52
 3/4 A kérdező kommentje:

fej allatt az obiektivet ertem, hogy felreertes ne essek :).

koszonom a masodik valaszt , ertem,

nem az enyem a gep ,kolcson kertem egy makro kepre, de ugy latszik ezzel akkor nem lehet.

2016. jan. 30. 16:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Oké, akkor egyedül vagy a világban, aki fej alatt az objektívet érti :)

Ez nem egy makró objektív, de kimondottan makró célra készült objektíveknél sem jellemző az 5 cm-es munkatáv, mert nem azt a lényeg, hanem a nagyítás mértéke. Ennél az 1:4,8.

2016. jan. 30. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!