Ez fényképezőgép hiba lehet, (használtan vettem) vagy a 32gb os kártya miatt van? Úgy néztem 8gigáig lehet bővíteni a fényképezőgépet.
Figyelt kérdés
Fujifilm finepix 500 as fényképezőm van. Vettem bele 32gb os memoria kártyát többször azt írja hogy a videokártya nem inicializált, illetve video felvételkor többször befagy a gépem, és a hangot is torzítva veszi fel?Amikor csinálok képeket néha nem tudom őket megnézni mert azt írja ki hogy nem olvasható...2016. jan. 30. 15:50
1/3 anonim válasza:
Ha 8 GB-ig bövithetö akkor miért akarod megeröszakolni 32 GB-ossal? Hányadszor irod ki ezt a kérdést? Amig számodra kedvezö választ nem kapsz?
2/3 A kérdező kommentje:
Most írtam ki először nem tudom hol jártál.. 32gb os kártyám van, de addig nem akarok venni 8asat ameddig nem tudom hogy okozhatja e ez a problémát, mert ha mégis a géppel van baj akkor kidobott pénz lenne a 8gb-os kártya.
2016. jan. 30. 16:02
3/3 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg, hogy az előírtnál nagyobb feszültséggel töltöd a gépet, hátha az segít.
Vagy tudod mit? Ha a gép 8 GB-ig bővíthető, akor tegyél bele egy 64 GB-os kártyát, hátha azzal jobb lesz.
Gondolom az még nem jutott eszedbe, hogy kölcsönkérj egy 8GB-os (vagy 4 vagy 2) kártyát valakitől, hogy kipróbáld, mielőtt azt a hatalmas, 1500-2000 forintra rúgó összeget kiadod egy új memóriakártyáért, amit akár tartalékként is használhatnál, ha esetleg mégsem az a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!