Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Most ez a kamera egy és ugyanaz?

Most ez a kamera egy és ugyanaz?

Figyelt kérdés

Kamera vételbe gondolkozok és az SJ4000 mellett döntöttem viszont nem értem ezt a nagy árkülönbséget ezért el is bizonytalanodtam , hogy ez most ugyanaz vagy sem?

[link]

[link]

2016. jan. 29. 00:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, ugyan az.
2016. jan. 29. 01:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem reklám célból, de eustock.hu-n olcsóbb mint a mall.hu-n, és ott állítólag eredetit kapsz, meg 2-3 nap alatt kiszállítják, és magyar szervíz is van. legalábbis telefonokhoz :D ebayen pedig lehet hogy nem eredeti, de az is lehet hogy eredeti. Azért tud olcsóbb lenni, mert ugye rögtön kínából jön és nem kell a kereskedők hasznát megfizetni, csak ugye annyi, hogy elég hosszú a kiszállítás.

Miből gondolom hogy nem eredeti? ebből: Note: 1.This is OEM Version SJ4000 NOT SJCAM Version SJ4000 ;

But it must be the version which has a highest cost-effective and great video make it outstanding performance;

2 .If there have any questions, please contact us first.

To avoid the sports DV cracked, We ship the DV with our Special Bubble Bag packing. If you need retail box,please kindly contact with us to pay extra cost.

2016. jan. 29. 01:23
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen az eustock jó oldal nem rég ismerkedtem meg azzal az oldallal a telefonom valószinü onnan jön :)

A kérdéshez visszaugorva mér jó ha egy camera wifis?

2016. jan. 29. 12:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Például ha felteszed a sisakra, hátadra, válladra, drónra, gyerek távorányítós autójára, kocsira, macska nyakába, stb akkor egyértelmű okok miatt nehéz lehet használni.

Így látod hogy mit lát a kamera és távolról is indíthatod meg leállíthatod a felvételt, kényelmesebb a beállításokat piszkálni, esetleg telefonon is visszanézheted a videókat, képeket, vagy lementheted a telefonra, esetleg törölheted.

Itt a videón éppen a wifit mutogatja, először iphoneon majd android tableten.

[link]

2016. jan. 30. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!