13e expóval megéri használt gépet vennem? Az elvileg kevés, nem?
Szóval szeretnék használtan egy dslr-t venni, mivel nincs nagyon sok pénzem rá. Úgy gondoltam veszek egy olcsóbb vázat kit obival aztán gyűjtök obira.
Találtam egy használt árukat is forgalmazó céget, 55e Ft-ért adnak egy Canon 600dt táskával és kit obival, annyi hibával,hogy a sín a tetején kicsit elgörbült ahova jön a külső vaku, rákérdeztem és 13e expója van.
Így megéri? Sok vagy kevés?
13 ezer expó nem sok, az egy másik kérdés, hogy amíg el nem viszed kiolvastatni, addig annyi expó van benne, amennyit az eladó nem szégyell bemondani (tudod, ez olyan, mint a használt autó piac ahol minden kocsiban 95ezer van, a 3 évesben és a 10 évesben is)
Másrészt az az elgörbült vaku saru azért érdekes. Az az alkatrész megtart egy rendszer vakut 4db ceruza elemmel vízszintesen is, tehát annyira azért nem gyenge, vagy kapott egy nagy ütést a gép, vagy ki tudja, hogy mit tettek vele...
A cseréje drága tud lenni, és ha rákapsz a fotózásra, akkor gyorsan jöhet az igény egy külső vakura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!