Segítség kellene egy Zenit-E típusú fényképezőgéphez?
Az ET az EM utódja, csak külsőségekben újult meg, 3 generációja volt az ET-nek, az 1A a 3 és az 5B.
Az E-hez viszonyítva az EM működése csak az exponáló gomb áthelyezésében módosult, illetve a belsejében még pár apróság.
Ha tudsz angolul akkor ez segít:
Nekem is van egy Zenitem E TTL-em, még Bagdadban vettem 82-ben. Nagyon jó gép, hibátlan ma is.
Töltsd le a kézikönyvét, vagy kérj meg valakit hogy küldje át, ha megvan neki.
A gombaksira figyelj, ha az nem jó, akkor cseréld ki, mert úgy az igazi.
A pontos működését itt senki nem fogja elmagyarázni, azért keress rá ilyen fórumoknál..például index-foto..
Esetleg szkájpon, ha találsz egy megszállott Zenitest..
filmed van?
Filmem van hozzá és sikeresen már a gépben van azt hittem, hogy bonyolultabb lesz de nem :)
Tudom azt is jól, hogy valaki valahol már leírta de nekem részenként bonyolult :D
Arról is hallottam, hogy nem a nálunk használt DIN/ASA hanem a régi szovjet szabvány szerint GOCT szabvány szerint van felírva, na és ennek átváltása sem egyértelmű még nekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!