Az baj, ha az ernyő nyele hozzá ér a villanykörtéhez?

Figyelt kérdés

Rendeltem a netről egy ilyesmi szettet [link]

A szett mellé járt egy égő is, ami annyira széles (annyira "lelóg"), hogy így hozzá ér az ernyő nyeléhez. Ez baj? Vagy inkább használjak egy kisebb égőt, ami nem érintkezik az ernyő nyelével?

2015. dec. 29. 16:08
 1/4 A kérdező kommentje:

Találtam egy másik képet. Nálam is kb. így néz ki. Tehát az égő hozzáér az ernyő nyeléhez...

[link]

2015. dec. 29. 16:23
 2/4 Huni6131 ***** válasza:
mért lenne baj?
2015. dec. 29. 17:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy nem sérül meg az égő, vagy az ernyő nyele? Nem pattan el a körte, vagy ilyesmi? Tehát nyugodtan használhatom úgy, hogy hozzá ér és ott melegíti az ernyő nyelét, vagy használjak kisebb égőt?
2015. dec. 29. 18:53
 4/4 Huni6131 ***** válasza:
Szerintem igen, az ernyő nyele gondolom fémből van az nem sérülhet meg, normál esetmeg az égő sem, de ha mégis max. a körte purcan ki, ennél rosszabb nem történhet..
2015. dec. 30. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!