Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Ti szerettek objektívekről...

Ti szerettek objektívekről olvasni, képeket nézni, összehasonlítani?

Figyelt kérdés
Van akinek gondolom egy olyan hely ahol megtalál minden objektívről adatokat, képeket az hasznos, nekem is jól jön néha.
2015. dec. 27. 12:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. dec. 27. 12:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem.

Természetesen van a bookmarkok között néhány szakmai jellegű oldal, de leginkább akkor használom, amikor valaki megkérdezi itt, mi a véleményünk X objektívről, mert ő nem tudja kezelni a guglit.

2015. dec. 27. 12:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor nincs is értelme az olyan oldalaknak,mint pl allphotolenses.com?
2015. dec. 27. 21:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Jól értem, kérdező, hogy abból, hogy két (azaz kettő darab) ember itt a gyíkhun azt mondja, hogy nem szeret naponta objektívekről olvasgatni meg azokat összehasonlítgatni, te azt a következtetést vonod le, hogy az allphotolenses.com értelmetlen és felesleges?

Szerintem nálad valami baj van odafent.

2015. dec. 28. 08:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Az a helyzet hogy amikor már tudni fogod hogy mire kell az objektív és mit akarsz vele kezdeni, akkor nem az összehasonlító táblázatokban fogsz keresgélni. Addigra jó eséllyel ismerni fogod a gyártók, márkák, technikai megoldások sajátosságait, ami nincs benne a táblázatban.

Kb. olyan mint a királyokról táblázatba szedett adatok alapján még nem leszek jó történelemből.

2015. dec. 28. 08:57
 6/6 A kérdező kommentje:
A kérdés lényege hogy van-e létjogosultsága, nézettsége az olyan oldalaknak mint a fentebb említett. Én is szoktam nézegetni az oldalt, keresgélni rajta, de lehet hogy csak másik párszáz van rajtam kívül, nem párezer egyén.
2015. dec. 28. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!