Első fényképezőgépnek Nikon D3200?
2015. dec. 9. 16:44
1/9 anonim válasza:
Ha ilyen kérdést teszel fel, akkor minek neked?
2/9 A kérdező kommentje:
Érdekel a véleményetek róla, meg hogy sok/nem sok-e ez egy hobbi szinten fotózónak. Nem kell flegmázni...:)
2015. dec. 9. 16:53
3/9 anonim válasza:
Persze, értem én. De attól függetlenül szakértői véleményt ITT nem fogsz kapni!
Ha meg jön valaki, akkor több százezres gépet fog ajánlani...
Ha meg hobbi szinten vagy, nem szükséges egy DSLR.
Mivel hobbi szinten közel sem használnád ki.
Egy Bridge gép tökéletesen megteszi.
4/9 ThodEE GoD válasza:
Egy nagyon jó gép, érdemes egyből 18-105el választani ;)
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, jöhetnek még.:D
2015. dec. 9. 17:02
7/9 anonim válasza:
DSLR-t akkor vedd meg, ha rászámolsz azzal, hogy kell még hozzá objektív.
8/9 anonim válasza:
Első gépnek csak akkor vegyél DSLR-t, ha komolyabban érdekel a dolog, és akarsz tanulni. Különben csalódni fogsz.
9/9 anonim válasza:
Jónak jó, de abszolút kezdőnek (és nem amatőrnek, a kettő nem ugyan az!) - szerintem - felesleges. Egy jobb kompakt elsőre bőven megteszi, aztán ha lesznek ki nem elégített igényeid (pl. minőség, erősebb háttérelmosás utáni epekedés stb.) át lehet nyergelni tükrösre. Tanulni, pláne első gépnek felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!