Milyen fényképezőgépet érdemes venni a tükrös gépek közül ha a felső határ a 200 ezer forint és elsősorban természetfotózásra használnám?
Úgy látom, a többiek poénosra vették.
Én azt javaslom, hogy vegyél egy használt vázad, aztán meglátod, hogy egyáltalán tetszik-e a fotózás. Vagy már tudod, hogy komolyabban akarsz vele foglalkozni?
Én a Canont ismerem, szerintem nyugodtan belevághatsz egy 600d-be kitobival, kitapasztalod, aztán tudni fogod, mire van szükséged pluszban. A természetfotózásnál kevésbé lesz szűk keresztmetszet a váz, hiszen legtöbbször állványt használsz. Feltételezem, nem verekedő tigrisek lesznek a fő téma.
Amikor 200 ezret szánsz egy olyan gép megvételére, amiről azt tudod csak, a macskáadat fogod vele fotózni, erősen fölébe lősz.
A helyedben megfordítanám a kérdést, eleinte fotózgatnék a telefonommal, aztán amikor már tudom mit akarok, akkor vennék valamit egy százasért.
De ne haragudj az őszinteségért, nagyon kevés ember van ezen a fórumon, akinek szüksége lenne egy 200 ezres gépre.
Tudása alapján persze.
Ha megvan rá a pénze, miért zavar itt bárkit is, hogy mennyit költ a gépre? Ha 1D x-szel akarná a macskáját fényképezni, az is az ő dolga.
Komolyan, mintha fájna nektek, hogy egy idegen milyen gépet vesz.
Én továbbra is azt javaslom, hogy nézz szét a használt piacon. Inkább olcsóbb vázat vegyél, és rá egy normálisabb objektívot. Bár kezdetnek a kitobi is megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!