Nikon D3300 vagy D5200 jobb, komolyabb gép?
Figyelt kérdés
Tudom, nagyon relatív a kérdésem. Annyit látok, hogy a D3300 drágább, holott a számozás nem azt mutatja. Miben jobb a D3300? Kiknek javasoljátok? Hát a D5200-at? Melyik miben a legjobb, kezdő melyiket válassza? Csak ez a két típus érdekel, mert tükörreflexes gépet szeretnék az eddigi bridge helyett. Nem vagyok profi, de tanulni szeretnék! Nos, melyik gép miben jobb, és úgy átlagolva melyik komolyabb?2015. nov. 24. 23:21
1/3 anonim válasza:
" D3300 drágább, holott a számozás nem azt mutatja."
Kérdező ha látnád a Nikon D750-t, 750 000-be kerül.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen utóbb Rájöttem, hogy nem számít.
2015. nov. 25. 14:53
3/3 anonim válasza:
APS-C
Alsó-kategória 3XXX
Közép-kategória 5XXX
Felső-kategória, félprofi 7XXX
Full-Frame
Közép-kategória 6XX
Felső kategória, félprofi 7XX
Professzionális 8XX
A második számjegy mindig a generáció. Pl. az 5200 egy középkategóriás APS-C kamera ami a szintén középkategóriás 5100 elnevezésű APS-C kamerát váltja le.
Az 5200 kicsit régebbi, mint a 3300, de komolyabb gép. Attól, hogy "régebbi" nem kell félni, mert kb. semmi érdekes nem történt a megjelenése óta a piacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!