Nikon d3300-hoz hasonló kaliberű gépet keresek, mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
2015. nov. 12. 18:09
1/4 anonim válasza:
Canon 1200D, Pentax K-s1, ezek a kategóriabéli konkurensek.
Milyen tulajdonságában nem felel meg a Nikon?
2/4 A kérdező kommentje:
igazából nem értek hozzá, csak kíváncsi voltam a többi lehetőségre. 130 000Ft-om van gépre és nem tudom melyiket vegyem.. a d3300 pont annyi :)
2015. nov. 13. 16:16
3/4 anonim válasza:
Hasonlíthasd össze az adatokat (erre vannak külön weboldalak), de méginkább menj el egy szaküzletbe (vagy media marktba például), vedd kézbe az árban passzoló gépeket, fogásra, kezelésre melyik szimpibb, mérlegelj.
Én Nikon párti vagyok, de ez nem jelent semmit, ha a Canon bejövősebb :)
#1. voltam
4/4 anonim válasza:
Én Canon EOS 1200D -t vettem magamnak. Elegge meg vagyok vele elégedve. Persze nem kell elfelejteni hogy mind a kettő kezdő modell. Viszont fontos hogy ha most térsz át kompakt gépről akkor ÓRIÁSI lessz a külömbség bármelyiket választod. Canon és Nikkon gépekhez ha majd akarsz később kiegészitőket(lencse , vaku, stb) venni könnyen találsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!