Ehez kazettás Samsung kamerához lehet csatlakoztatni USB kábelt, vagy hogy lehet a számítógéphez csatlakoztatni?
Figyelt kérdés
Kaptam kölcsönben egy Samsung Digital Cam VP-D371 Kamerát. Olyan kis kazetta megy bele, és nem CD. Azt szeretném kérdezni, hogy ezt a fajtát hogy lehet a számítógéphez csatlakoztatni? Én sehol sem láttam rajta olyan helyet ahová olyan huzalt lehetne csatlakoztatni, amivel át lehetne vinni az adatokat a számítógépre. És az ismerős aki kölcsönadta, azt mondta, hogy ilyen kábel nem is volt vele. Csak a töltő, de az sem olyan hogy csatlakozni lehessen vele a számítógéphez.2015. okt. 27. 14:00
1/5 A kérdező kommentje:
Elég gyatrán fogalmaztam meg a kérdést... De talán a lényeg kivehető XD
2015. okt. 27. 14:06
2/5 anonim válasza:
USB csatlakozó nincs mindegyik változaton, de firewire (IEEE1394) csatlakozónak lennie kell. Azzal össze lehet kötni a géppel, ha a gépen is van firewire kártya.
Angol leírás:
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ. De ehez a kamerához csak egy huzal van, az pedig a töltő. A laptophoz kéne csatlakoztatni, de eddig még nem sikerült rájönnöm, hogy hogyan oldhatnám meg. A leírásban valóban mutatják a csatlakoztató kábelt, de nem is volt ilyen a kamerához. Van egy digitális fényképezőgépem és annak van is ilyen csatlakoztó kábele, viszont a kamerán nincs olyan hely ahová azt be lehetne tenni...
2015. okt. 27. 15:26
4/5 anonim válasza:
Mellékeltem ennek a típusnak a leírását. Mutatja is hogy hol van a csatlakozó. Annyi a különbség a két altípus között, hogy az AV és IEEE1394 csatlakozók mellett az egyiken van USB is. A tiéden nincs USB, de IEEE1394-el attól még össze lehet kötni PC-vel. Laptopon nem hiszem hogy túl gyakori az IEEE1394.
5/5 anonim válasza:
Még annyit, hogy attól, hogy ugyanazt papagájozod, nem lesz megoldás. Kit érdekel hogy a kölcsönadó milyen veztéket adott hozzá, ha kell, elmész az első sarki elektronikai és számtech boltba, és megveszed a megfelelő összekötő kábelt.
Persze csak akkor, ha meg akarod oldani. Ha kifogásokat akarsz keresni, hogy mit miért hogyan nem lehet megoldani, akkor tovább kellemes kérdezést kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!