Szeretnék venni egy kamerát. Kezdo-Kozephalado fotos vagyok?
2015. okt. 27. 09:08
1/7 anonim válasza:
Aki már kicsit fotósnak érzi magát az jellemzően tükörreflexes vagy MILC kamerát vesz.
A bridge gépekben kicsi felületűek a CCD képszenzorok /1/2.3" (6.17 x 4.55 mm)/, 6-szor nagyobb felületűek a tükörreflexes, MILC kategóriáknál /APS-C 357.28mm2 (23.20mm x 15.40mm)/, ezért nagyságrendekkel minőségibb, zajmentesebb képeket lehet csinálni ezekkel.
3/7 anonim válasza:
Jav.: 12-szer nagyobb a DSLR és MILC képek képszenzora.
4/7 anonim válasza:
Ha te már középhaladó vagy akkor nem kell megkérdezned senkit. Neked már tudnod kell milyenek az igényeid, tudásod.
5/7 anonim válasza:
Az LZ40 legnagyobb hiányossága, hogy nincs rekesz- és záridőelőválasztás. Hiába van manuális mód, az ember leginkább az előző kettőt használja. Mármint ha tényleg középhaladó.
6/7 anonim válasza:
amíg nem tudod eldönteni, hogy milyen gépre van szükséged, addig szerintem kezdő vagy és addig bármilyen gép megfelel neked, hogy megismerd és megtapasztald, hogy mire is van igazán szükséged.
adhatnak neked mások bármilyen tanácsokat, mindennkinek másra van szüksége és ezt csak te tudod eldönteni - azután, hogy már beletanultál valamennyire és tapasztalatokat szereztél.
7/7 A kérdező kommentje:
Egy régi Canon kompakton mindent kitapasztaltam :) most egy canon eos 600D-re gyűjtök. Köszi a válaszokat.
2016. nov. 22. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!