Kinek mi a véleménye a Panasonic Lumix DMC-FZ72 fényképezőgépről?
Nos, akkor megkérdem, újonnan vennéd, vagy használtan?
Újonnan biztos nem adnék érte ennyi pénzt, mert ez is csak egy nagyobb tudású "kompakt" gép. Igazából ez ugyanaz a kategória, ahol felesleges szinte a hasonlítgatás a többi géphez, mert amibe egyik többet tud, a másik másban. Egyikben van full hd videó, de csak 28x zoom, másikban kisebb videó, de nagyobb zoom. Panasonic-ok videózásban jók inkább, nekem speciel a képminőségük, rajzuk nem tetszik, de még mindig 100x jobb mint egy Fuji gép. Nem írtad azt sem pl. mire kell, satöbbi.
Szerintem egy korrekt kis bridge gép, tanulásra (ugye rendelkezésre áll teljes manuális beállítási lehetőség) és általános felhasználásra tökéletes.
Előnye a raw formátum és a vakusaru.
Röviden és tömören ennyi, mire szeretnéd használni?
"Mivel tanulni is szeretnék nem csak "Kattintgatni oszt cső". Viszont nem fogok egyből MILC vagy DSLR gépet venni."
Ezt az elképzelésedet nem tudom hová tenni.
Ha nem csak kattintgatni szeretnél, hanem megtanulni fotózni, akkor mi a baj a MILC/DSLR-rel?
Miért nem lehet egyből olyat venni?
Remélem nem ringatod magad olyan tévképzetekbe, hogy azokkal nehezebb fotózni, mint egy bridge-el, mert ez nincs így, sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!