A fényképek EXIF adatait meg lehet úgy változtatni, hogy ne lehessen kitalálni h meg lett változtatva?
Aláírást is lehet hamisítani, Adidas mackót is lehet hamisítani meg pénzt is lehet hamisítani. Ettől még nem lesz legálus.
Ezen kívül gusztustalan, gerinctelen dolog. Én szégyellem magam helyetted. Anyád erre nevelt?
Ki a jó büdös (…) mondta h hamisítani fogom??
8-a óta össze fotóztam már 15GB-ot bαszki bejutok én a döntöbe e nélkül is.
Csak úgy szeretnék tisztába lenni a dolgokkal!
Ezaz.
Precízionálisan kidolgozott weboldal.
A csalások ellen sok óvintézkedés van egy fotó versenyen. Egyrészt EXIF manipulálással maximum a kép dátumával tudsz csalni, az meg nem egy hűű de nagy csalás, hogy beadsz egy kicsit régebbi fotót. Másrészt aki elég jól fotózik ahhoz, hogy egy pályázaton esélyes legyen, annak nem ilyen típusú csalásra van szüksége.
Az egyéb dolgok meg könnye(bben) kiszúrhatóak, bár a legnagyobb, és legnevesebb fotó versenyeken is előfordulnak csalók, és jellemzően le is buknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!